ÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA METNİ

Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun (“Kanun”) 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla Doruk Ticari Yatırımlar ve İnşaat A.Ş. (“Şirket”) tarafından hazırlanmıştır.

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİNİZ
İş başvurusu sırasında Şirket’a ilettiğiniz;

  1. Ad-Soyad,
  2. Pozisyon,
  3. Doğum yeri,
  4. Doğum tarihi,
  5. Medeni hal,
  6. E-posta adresi,
  7. GSM / Telefon numarası,
  8. Açık adres,
  9. Özgeçmişiniz içinde bize tercihleriniz doğrultusunda ilettiğiniz diğer kişisel verileriniz.

Şirket tarafından, yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, açılan bir iş ilanına yaptığınız başvuru çerçevesinde veya Şirket’a doğrudan gönderdiğiniz özgeçmişlerinizin elektronik olarak saklanması ve işe alım süreçlerinde değerlendirilmesi suretiyle, çalışan adayı/stajyer seçme ve yerleştirme süreçlerinin yürütülmesi ve çalışan adaylarının başvuru süreçlerinin yürütülmesi amacıyla, Kanunun 5. maddesinde belirtilen “veri sorumlusunun meşru menfaati için işleme faaliyetinin zorunlu olması” ve “bir sözleşmenin kurulması için kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” hukuki sebeplerine dayanılarak, tamamen veya kısmen otomatik yolla işlenecek olup söz konusu verileriniz herhangi bir üçüncü kişi ile paylaşılmayacaktır.

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. maddesi kapsamında kişisel verilerinizin işlenmesine dair taleplerinizi, Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe uygun olarak Şirket’a iletebilirsiniz.

Sitemizin işlevselliği için bu sayfada teknik olarak gerekli çerezler kurulmuştur. Teknik olarak tutulması gerekmeyen ancak size daha iyi kullanıcı tecrübesi ve kişiye özel teklif (pazarlama çerezleri, reklam ve takip mekanizmaları) sunmamıza, internet trafiğimizi analiz etmemize ve sosyal medya özellikleri sağlamamıza izin veren çerez ve takip mekanizmaları ancak onayınızı vermeniz halinde kullanılır. Bize onayınızı iletmek ya da ilettiğiniz onayı ileriye etkili olacak şekilde geri çekmek için "Kabul Et" butonunu kullanabilirsiniz. Detaylı bilgi için lütfen Çerez Politikamızı inceleyiniz. Kabul Et